Vem är du?!

Nu var det alldeles för länge sedan ni gjorde er till känna. Vem är du som läser? Jag är i alla fall Miranda och jag gillar att springa i Kullaberg. Namn och något du tycker om; inte så svårt va?

Tar en sekund extra av din tid men det gör mig extra glad :) Så får jag lite roligare under dagens mellanlandning.

Och för övrigt, kolla in denna supercoola bild av fotograf Magnus Östh från i lördags. Livet är ju för roligt ändå :)

56 Comments

 1. Sara

  Sara, 22, och jag gillar bloggen din!

 2. Ho chiamato pietra :)

 3. Ulrica

  Jag är finlandssvensk och springer Göteborgsvarvet på lördag.

 4. Hej du!

  Såg att även du njutit på vårt favvoberg!!! Alltid kul att läsa om tjejer som gillar att va ute och leka! rock on//

  pernilla&anna
  nowism-life.blogpot.com

 5. Gisela

  Gisela som gillar att springa i branta backar och lerig och blöt skog. Drömmer om träningssällskap och en tnt grupp i östersund. I brist på det så peppas jag av din blogg :)

 6. Caroline

  Caroline 26år från mitten av Småland, har precis (1år tillbaka) upptäckt löpning. Saknar träningsgrupp som vill hitta på lite tokiga turer :)

 7. Lotta

  Lotta och älskar leriga NMTpass! (Malmö/Lund)

 8. Anna och jag gillar att utmana mig själv när det gäller löpning. Göteborgsvarvet på lördag och sedan blir det nog min första ultra 6 tim i juni!:)
  Kram

 9. Roxen och längtar till Åre!

 10. Robert

  Robert här, läser för grym inspiration! Ser fram emot att följa dig resten av året

 11. Frida

  Heter alltså Frida. Gillar min katt mest av allt, men tycker också om att träna. Tyvärr så känner jag mig ofta för tung och stor och det blir pinsamt och jobbigt. Men jag försöker!

 12. Linda

  Linda som älskar hur du inspirerar en till att göra det man älskar!

 13. Johan

  Johan, 38, som är pappaledig, rehabtränar och längtar till nästa löptur :-)

 14. Frida

  Frida! Riktigt älskar din inspiration till livet o hade mer än gärna lyssnat på din föreläsning om överträning och hur du kunde ta paus o sen faktiskt komma tillbaka både till livet o träningen! Bara att veta att du klarat de gör en att vissa svåra dagar i ens liv med en ätstörning, att vilja våga vila o tänka på att det kanske finns bättre tider inom en snar framtid!
  Fortsätt peppa, fortsätt leva, man ser upp till dig och dina fantastiska ord!
  Kram

 15. Madde

  Madde, 26 år boende i Örebro. Har alltid joggat till och från men har senaste åren börjat gillat skogen mer och mer. Har bland annat sprungit Tjurruset några gånger. Årets utmaning är Lidingöloppet,gärna neråt 2:30 i tid

 16. karin

  Karin 47 år.Gillar din inspiration.

 17. Eric

  Eric här! Tycker om att arrangera läger med bästa Mirre. Vi kommer äga edsåsdalen 2013. Tack för att du finns kompis.

 18. Jakob, gillar undervattensrugby och behöver kondition till det. Sökte, och hittade, det minst tråkiga sättet att springa genom att köra Ursvik 15km i djup snö & pannlampa. Nu vill jag bara hitta tid att springa mer!

  Jag är också den som alltid kommer komma ihåg att du lovade prova på UV-rugby under ursvik all-in i höstas… det tar vi nån gång när det lugnar ner sig lite för dig… typ om 10 år eller nåt. ;-)

 19. Glenn The Man

  Glenn.
  1km burpee, in or DNS?

 20. Johanne

  25 år gammel norsk orienteringsløper! :)

 21. Elias Jonsson

  Jag heter Elias och vi sågs i Norrköping och jag fick ett kort med dig. Längtar till den 25e när du kommer till Kolmården :D

  • Elias Jonsson

   14 år för övrigt :)

 22. Bertil

  Har läst bloggen länge (kommer ihåg smyckestiden) och gillar fortfarande att hasa runt lugnt & länge med fikapauser.

 23. Jonas, 32 år. Tränar för mitt första marathon om några veckor och sedan blir det en IM nästa år.

 24. Hanna

  Hanna från Östersund och Adventståget :) Kollar in på din blogg flera gånger om dagen. Tycker att du är grym och sjukt inspirerande!!!!!
  Vi ses på Jämtlandstriangeln Unplugged i Juli :)

 25. Jenny

  Jenny från Länna. Springer helst i skogen. Trail är det bästa. Motion och natur i ett. Tack för din fina blogg den bästa:)

 26. elsa

  Elsa, exilstockholmare i Lund. Tycker om att springa, och önskar att skåne hade lite mer lättillgängliga skogar!

 27. Carina

  Carina, 48 år. Gillar löpning helst i skogen,
  och Friskis Svettis träning.
  Din blogg är peppande och inspirerande! Tack:)

 28. Jenny

  Jag heter Jenny och är 45 år. Jag gillar löpning och fallskärmshoppning och en massa annat kul! Jag läser din blogg eftersom du inspirerar och smittar med glädje/galenskap! Keep smiling, keep shining!

 29. Josefine

  Hej Miranda,

  Klart du ska få en kommentar:)
  Josefine, 27 år och bor i Örebro just nu. Jag har följt din blogg i kanske 4 år, eller sen du kom tillbaka från Italien tror jag. Du sprider så mycket positiv energi ska du veta!
  Jag älskar också att springa, men älskar mycket annan träning också så det blir inte så många pass som önskat. Är bland annat BodyBalance instruktör (fanatiskt pass, testa om du inte gjort det!).
  Jag förstår att du blev kär i Kullabergen. Jag var på semester i Mölle för några år sedan och passade på att springa en del. Det var det bästa löpningen jag gjort, underbart vackert.

  Kram

 30. Linda

  Hej!
  Det du gör är så imponerande! Sedan skriver du inspirerande också. Jag heter Linda, är 35 och segar mig runt i trailspåret (har Kullaberg som hemmaträningsberg!) och ”sprang” svarta banan i lördags. Trodde kanske jag skulle bli omsprungen av dig när jag kände mig som tröttast men klarade mig! Hade nog behövt gå i din träningsgrupp! ;-)

 31. Linda är mitt namn och jag blir härligt inspirerad av dina äventyr! Själv rehabtränar jag efter en knä-op (korsbandsrekonstruktion, menisksuturer samt mikrofrakturering) och är galet sugen på att få börja springa igen :)

 32. Rebecka

  19-åriga Rebecka från Skåne som är en trogen läsare sedan 1,5 år tillbaka. Vi kan väl säga såhär att du och din blogg har varit en oerhörd viktig del för att jag, efter att ha varit knäskadad i snart 2 år och knappt kunnat gå under tiden, ÄNTLIGEN är på väg tillbaka ut i spåren igen! Alla dina magiska upplevelser i löparskor har alltid hjälpt mig de gånger den dagliga rehabträningen har känts extra tuff (ibland kan jag gå tillbaka till gamla inlägg enbart för att snappa upp en fraktion av din glädjeyra efter ett lopp eller träningspass). Du har inspirerat mig till våga överväga att göra sådant andra uppfattar som omöjligt, och nuförtiden drömmer jag om att springa ultra en vacker dag!

  Det blev en tämligen lång kommentar det här men jag hade ändå tänkt skriva en rad om vad du Miranda och din blogg har betytt för mig de senaste åren så din uppmaning passade perfekt, haha!

  Jag hoppas aldrig att du slutar vara du och aldrig slutar tro på dina drömmar och visioner som tar med dig så många fantastiska företeelser. Du är grym!

 33. Tja! Mattias, älskar liksom du att springa och träna i allmänhet =). Tyvärr långtidsskadad för tillfället (bristning i sena från hamstring som fäster i sittbenet).

  Surfade in på din blogg efter någon salomon trail tour-tävling och tyckte du skrev så härligt! Så jag har blivit kvar här.

  Lycka till med dina äventyr!

  /Mattias

 34. ElinF

  Hej, jag är den hästgalna tjejen (nu hemkommen från England) som lyckats missa dig två gånger på en vecka när du nu äntligen varit i min hemstad! Dumt!

 35. Tommie Kraft

  Tommie från Karlstad gillar din inspiration – att våga ge sig på nya äventyr. Tyvärr har jag just nu hamnat i rehab och vadärdetförfelpåhöften-träsket..?

 36. Hej Miranda!
  Började läsa din blogg i december, det var i samband med det som jag började springa, mycket tack vare din entusiasm och dina positiva och inspirerande blogginlägg, speciellt inläggen från dina lopp som du gjort, Ultra trail lago d´Orta och jämtlandstriangeln, de gjorde mig sjukt taggad och motiverad! I mars gjorde jag mitt allra första lopp, premiärmilen och i helgen gjorde jag min debut i trailspåret på kullamannen. Det var en av de jobbigaste saker jag gjort men när jag gick i mål ville jag inte att det skulle vara slut :p (så det kanske blir ultran nästa år, ni ville ju ha fler tjejer) ;)

  Sluta aldrig vara du för du inspirerar så många människor med din positiva energi!
  Ses i Åre!
  kram

 37. Mig känner du rätt väl men kan ju såklart inte lämna den här uppmaningen okommenterad. 35 årig tant från Gbg som läst din blogg i en hel evighet. Och som du vet är jag ju en lojal och trogen ”kvist”. Kram

 38. Alexandra, 22 år, spelar fotboll, springer och äter mängder med choklad. Har följt dig väääldigt länge nu, och gillar bloggen lika mycket nu efter flera år (!).

 39. Ulrika

  Ullis i Sundsvall, kom in o läste på din blogg för snart ett år sedan o läser den varje dag sen dess, Härligt! Springer o då alltid i skogen men hinner inte så mkt som jag vill o då är det inspirerande att läsa om dina upplevelser. Lycka till med allt!

 40. Emilia

  Emilia, glad tjej på 20 år, som gillar att träna… typ ALLT! Främst gym och löpning. Springer allt från bana, till asfalt, till terräng, och framöver väntar bland annat Göteborgsvarvet på lördag men också ett och annat STT-lopp i sommar och höst :) Tack för en inspirerande och härlig löpar- och upplevelseblogg!

 41. Marre här! Tycker det är läskigt med traillöpning men det ser kul ut, är mer en asfaltsråtta som tydligen ska testa lite Ironman senare i år…. :)

 42. 32 år Martin här, älskar att springa ute bland stock och sten och när jag inte gör det att gå på samma plats med kameran. Läser din blogg för att få tips och ideér, följa dina tävlingar och självklart se bilder från dessa underbara naturvyer där du är och springer!

 43. Tjo Coach, Jossan här, mig känner du redan, men lämnar ett litet avtryck ändå.

 44. Trttioårig tjej från Skövde som kommit tillbaka till löpningen efter upprepade skador. Me dinspiration från 50-states konceptet kör jag på ”25 landskap”. Har kommit på att jag nog är mer för trail än jag trott tidigare. Tänk vad en vintersäsong på asfalt kan göra för identitet och motivation. Tycker din blogg är en fantastisk motivationskälla!

 45. Per

  Per här! Din blogg är grymt inspirerande. Fortsätt så! Jag ser dig som et träningsvirus för du smittar…på ett bra sätt! :) När startar ni upp en NMT-grupp i Jkpg?? ;)

 46. Per

  NMT?? TNT menar jag ju!! (Galopperande dyslexi)

 47. Sara Jonsson

  Sara heter jag, är 32 år. Vi har träffats en gång på BBC, 2009 tror jag det var. Är från Umeå men bor i Helsingborg sen några år tillbaka. Har precis lärt mig springa med sällskap utan prestationsångest och det ger mig sån lycka! Förra helgen sprang jag tillsammans med min pojkvän min första mil. Tjoho!

 48. Håkan

  Jag heter Håkan och gillar att springa uppför berg och se vad som finns på andra sidan. Och så tycker jag om glada människor som kör hårda tävlingar!

 49. Helen, drömmer om att springa lång men får en enorm kick av att springa snabbt!

 50. Anna

  Anna heter jag. Nyss tagit upp löpningen efter allvarligare skada. Satsar på maraton 2014 – stor utmaning.
  Läser din blogg ofta, speciellt dom dagar man behöver motivation. Din energi bara sprudlar ut genom text och bild så fortsätt så! :)
  Kram

 51. Johanna heter jag. Nybliven mamma som älskar att springa men som inte har diciplin nog att genomföra den rehab som krävs för att jag ska kunna göra det.

 52. Ja, och jag tycker din blogg är helt toppen och så motiverande och rolig att läsa. Och så har jag lite dåligt minne just nu pga sömnbrist. :)

Comments are closed.