Miranda, coaching, Kullamannen, tvätta…

Idag har jag gjort allt och ingenting ungefär. Försökte stänga av datorn och mobilen samtidigt som jag satt uppkopplad… Hmm.. Bara jag som ser den spännande kompromissen?

Körde coachingpepp med Caroline inför Stockholm Marathon och avslutade kvällen med smaskigt middagsmöte därefter. Morgondagen blir en kaosartad tillställning då jag ska vara överallt och ingenstans, och på onsdag bär det av till Åre. Har hämtat och sorterat lite grejer inför helgen, och just nu är fokuset förstås på att göra en så bra helg som möjligt.

Jag lär väl byta drömmarna om grön paradislöpning i Kullaberg till en något snöbefläckad fjällsida i Edsåsdalen. Längtar efter allt förutom packningen! ;)

Dagens efterrätt satt för övrigt som ett smäck.

20130513-220102.jpg

1 Comment

  1. Miranda, coaching, Kullamannen, tvätta… |

Comments are closed.