Tävling: Header?

Hejsan på er. Just nu fixas det och donas kan jag meddela.

Fyfan vad nära Åre-lägret är just nu!! FÖRVÄNTANSFULL OCH NERVÖS!

Kom på en rolig grej som flera andra bloggare gör; de ber om hjälp med headers. Eftersom jag är sämst på headers och inte vill pracka på mina vänner sådant så tänkte jag att jag kunde pracka på mina läsare det ;)

Höhö. Nej men ärligt, några av er är säkert grymma på Photoshop? Jag skulle bara vilja ha en snygg header i samma size som i dagsläget; med texten ”MIRANDA KVIST” stort och snyggt (stora eller små bokstäver) och ”Foto: Magnus Östh” i mindre text i något hörn. Med en av dessa eller båda dessa bilder. Färgerna i bloggen skall gå mer åt det gröna hållet än det blå håller framöver också.

Maila förslag till info@mirandakvist.se om ni vill med och tävla. Får jag flera snygga bidrag så kanske vi kör en röstning på bloggen. Jag ser till att vinnaren får något pris; presentkort på TNT, eller någon funktionströja eller någon startplats :)


14 Comments

  1. I’m impressed, I must say. Really not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you will have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is something that not enough individuals are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled throughout this in my seek for something relating to this.

  2. It’s hard to dispute valid information, and you have made your points with valid and persuasive content. I thank you for this quality informative material.

  3. Misi Dan Visi

  4. Find Your Dream Watch With Yebhi Promotions BeStylish Coupons

  5. Ocho Rios High School Article Rev Horace Richards 40 years of service.

  6. Members Section Southaven church of Christ

Comments are closed.