Söndagsskog

Jag tror att jag pekar på TNT-loggan på fotot efter passet?

20130505-102711.jpg

Okej, man behöver knappast långa tajts kan jag meddela. Det var VARMT idag.

Fantastiskt vacker runda i Ursvik med Eric på långa mtb-spåret. En timma grymt underlag och bra söndagsmorgon. Men samtidigt (tyvärr) jäkligt sega ben och ovanligt hög puls och andfåddhet.

Jag känner min kropp tillräckligt väl för att veta att den just nu inte är hundra. Jag brukar alltid kunna pressa på, även när jag är trött. Men nu blev det istället påfrestande att trycka på i backarna, och inte -för-att-jag-är-lite-trött. Jag har knappast kört strukturerad och hård träning denna vecka utan har en drös extra vilodagar. Men jag är inte tillbaka från influensa+mallisjobbet=perioden. Frågan är om jag inte var lite sliten strax där innan också, vilket resulterat i lite av en överträningsskänsla. När varken kraft eller motivation finns där att hämta. Har känt noll lust att träna tors,fre,lör.

Men jag oroar mig inte nämnvärt. Det är segt som fan att känna sig ur slag, men jag får relaxa helt enkelt. Jag är inte på topp formmässigt, no shit sherlock. Kullamannen nästa lördag får helt enkelt handla om fantastisk myslöpning hursomhelst, orkar inte sätta någon press. Sedan ska jag vara stark på Åre-lägret.

Bra mat, mycket sömn, lite mindre stress, och sedan är jag tillbaka strax. Bums :)

8 Comments

 1. Sitter här med en kanonförkylning och är rätt deppig då jag ska springa Gbg-varvet om två veckor!:( Vill, men orkar inte träna!:( Hoppas att jag kan vila mig i form och ska försöka få mig själv att inte ställa några krav på stordåd den 18:e maj.
  Hoppas att det snart lossnar för dig igen!:)
  Kram

  • Miranda Kvist

   Håller tummarna för oss båda :)

 2. Härligt med solskenslöpning trots att det ibland känns tungt! Du kanske också känner av pollen i skogarna?!

  • Miranda Kvist

   Det har jag inte ens tänkt på!

 3. Jenny

  Bromsa och vänta in kroppen nu. Vila och fika mycket :) Du är snart tillbaka!:)

  • Miranda Kvist

   Tack Jenny :)

 4. jennie

  Måste bara säga att tightsen är så snygga!!

 5. titti svensson

  Du såg iallafall pigg ut när jag sprang förbi dig i backen upp mot lilla västerbron igår. Det var nämligen jag som ropade ditt namn :)

Comments are closed.