Swoosch!

Idag har det hänt lite grejer vänner. Dels säger livet swoosh åt lite olika håll och jag har inte suttit mycket. För en stund sedan försökte jag komma på vad jag åt till lunch, bara för att komma på att jag inte ätit någon. Haha… Skärpning.

Precis hemma och bytt till TNT -outfit i alla fall innan jag rullar vidare :) tänkte att det var aktuellt att testa Sense Mantra såhär några dagar innan tävling… Blir bra!

20130507-144808.jpg

Har i alla fall roligt jobb kvar idag, ska shoppa träningsprylar och lämna dem på tryck, sedan förbereda mig inför morgondagens föreläsning och klämma in kaffe med syster innan TNT. Sedan måste jag fundera på dagens mycket spännande telefonsamtal. Som vanligt blir allt vad man gör det till, och just med detta skulle man kunna göra mycket…

Måste erkänna att jag känner mig lite speedad inför veckan som kommer. Ska försöka skruva ner under tågresan imorn. Och sen på torsdag får jag hämta Skogsbullen!!!! (vad är det? Det får ni se :)

1 Comment

  1. Lisa

    raring, löjligt snygg =))

Comments are closed.