Visingsö trail

Scooby-doo! Kottarna är på dagis och mamma Suss jobbar. DuracellMirre skuttade en timma visingsö trail här på morgonen. Och nu sitter jag med världens härligaste kontorsvy och ska jobba från Persgårdens glascafé. Är nästan lite egoistisk av mig men jag hoppas inte Suss får supermånga kunder idag så jag får ha henne för mig själv. Fast jag vill ju fortfarande att de omsätter en hel del.. så efter halv fyra får de omsätta supermycket, för då är det hög tid för mig att rulla. Bra deal typ? ;)

20130522-115212.jpg

Jag är bortskämd med fina platser just nu, och allt har sin charm. CharterMallis, magiska Kullaberg och fantastiska Fjällen. Alla ger olika känslor, berikar och bjuder på vyer. Samma sak med Visingsö. Vilket lugn man finner här. Lite samma lugn som man hittar i fjällen, förutom att i fjällen är det fuktigt och mer ”naturigt” på något vis. Här är man mer på en avskild oas väldigt nära stadsmiljö på något vis. Men oerhört tyst och mysigt. Och vackert.

20130522-115220.jpg

20130522-124011.jpg

Sist men inte minst. Lyxigt kontor idag. Och jag får ta vad jag vill i cafét. Livsfarligt alltså :)

2 Comments

  1. Cecilia

    Sicken lyx kvinna =))

  2. Kicki

    Så fint du skriver om platsen jag bor på!

Comments are closed.