Grattis Stockholm

Hejsan på er. Förstår ni att i samma veva som Suss tänkte veva ner mig till färjan så fick hon världens lass med kunder. Så jag fick köra detta vrålåk (som jag inte ens visste att de hade eftersom de har två sjukt snygga nya volvos) som stod gömd bak på gården. Suss ropade ”Yes!” när vrålåket startade, bör man bli oroad? Hehe. Men den klarade glatt 3km till färjan i alla fall. Pust.

TruckerMirre fortsatte därefter sin färd hem till Stockolma med FestFärja och SchlagerBil. Inga konstigheter. Gick som en dans. Bokstavligt talat, för att vem kan sitta still till Linda Bengtzing?

20130522-230838.jpg

Känner att det är hög tid att kanske styra upp livet lite imorn. Börja träna (?) på riktigt igen typ. Och kanske försöka följa en normal tidsrytm som andra människor. Inte sitta här vid midnatt igen och tro att klockan närmar sig åtta på kvällen.

Fan, jag är en dålig chef just nu som låter min anställda göra precis som hon vill. Skärpning;) Tur att jag inte har tid att flumma vidare imorn. Måste dock tillägga att det planeras för fullt i skallen ändå, en sådan här dag. Framförallt balsam för själen också då jag fick hänga med mina två bästisar.

Nej nu blir det sömndags igen. Är det någon som uppskattar mina summa-kardemumma-inlägg vid slutet av dagen? Ni är fler än någonsin men typ tystare också. Ni måste våga ta ordet ifrån mig ibland också :D hehe.

 

 

5 Comments

 1. Me

  Jag saknar att läsa om din träning, dina lopp, din jakt på PB ….träningsbloggen försvann och då blev det inte så mycket över för kommentarer.

  • Miranda Kvist

   Hejsan :) bra input. Fast jag sprang ju lopp senast förra veckan? Jakten på PB ligger dock på is en stund till, men garanterat lär väl den elden tändas snart igen, går ju i vågor det där :D

 2. Hahah, alltså den synen när min vrålsnygga vän skumpar i väg i spruttibangbang. Älskar att du alltid gör saker med ett leende kompis. Kom snart tillbaka igen :-)

 3. Ingvill

  Synes bloggen din har blitt bedre og bedre, løper selv bare i skog/mark/berg og løper løp for opplevelsen og eventyret. Savner absolutt ikke din jakt på PB og fokus på tid i løp! Leste din blogg da du var en asfaltsluker, tenkte da på at du gikk glipp av så mye som bare sprang på vegen, også gikk du hen og ble trailfantast :) Synes du sprer løperglede og treningsglede, og mer og mer sprer du interesse for å være ute i naturen, og det synes jeg er viktig i våre dager, da mange fjerner seg fra den. Det er en glede å lese de laaaaaaaaaange innleggene dine om bergløpene dine det siste året! Stå på, du sprer glede og inspirasjon til å løpe langt og lenge! Opplevelse er viktigere enn tid/PB.

 4. EJK

  Ingvill>> Word!

Comments are closed.