Dator, löparskor och människor

Som vanligt är det just detta mitt liv fylls upp av. Och så packning. In och ur resväskan som vanligt. Vill någon ha jobb som personlig resväska-packare??! (Och så säger de att vi 80talister inte vill jobba liksom….)

Jag har nu alltså fått förmånen att återigen bosätta mig i resväskan. Såklart jag inte tackar nej. Medlurad av mina kumpaner blir det nu i helgen återigen mitt vackra älskade Jämtland. Ni vet, jag är ju ”wannabe-jämtlänning” liksom. Vet fortfarande knappt var jag ska, men jag vet att på lördag så blir det ett spännande långpass enligt Erickarna.

Långtur på lör 15 juni. Dags för en av södra Årefjällens vackraste turer. Start i Valbo, upp till same vistet Grönvallen, sedan mot Issjödalen, Pyramiderna, kungens jaktstuga, sedan mot Lunndörrssugorna och ner mot Vålån, kanske avslutar vi med att kyla benen i Ridvadet. Bastu och middag i Edsåsdalen för den som vill. Samling kl 10.00 Åre torg för samåkning.

På en annan topp. Någon annanstans. Rättar till kjolen. Såklart. Fokus Miranda.

Hemma i Stockholm ingår långpass i trailpaketet. Som den hönsmamma jag är så känner jag mig nästan lite rutten som är iväg och ”roar mig på annat håll” men jag antar att det är dags att komma över sådana känslor. Jag har världens grymmaste Malin och Niclas på plats som kommer att ta hand om löparna. Ingen går ju under för att inte jag är på plats. Men ändå. Shit. Konstiga känslor man känner ändå.. de kanske rentav får tillfälle att prata de andra för omväxlings skull ;) Höhö.

Men oerhört glad är jag förstås inför avresa imorgon igen. Först Östersund och därefter är det en hemlig plan. Jag har inte fått lägga mig i något alls. Både livsfarligt och roligt på samma gång. Det är också därför jag är så oerhört superlat även idag och rör på mig så lite som möjligt.

Ajuste. Jag skulle packa ja… 

2 Comments

  1. Jag vill bara önska er lycka till på lördag. Dessa trakter är så fina, fullkomligt älskar områdena kring Vallbo, Lunndörren, Vålådalen efter att ha bott där några år samt jobbat som stugvärd i Lunndörrsstugan en sommar. En avstickare upp till Santa som ligger bakom stugan är fantastisk (ett litet tips). Ja man kan bara inte se sig mätt på omgivningarna.
    Har tur som har släkt o vänner däruppe så det blir en tripp dit längre fram i sommar.
    Hoppas ni har tur med vädret och lycka till, NJUT!
    Vänligen Anneli

    • Miranda Kvist

      Hejan Anneli! Åh! Herregud det var hur fint som helst :D

Comments are closed.