Och så var det onsdag.

Alltså om ni bara visste hur det såg ut här hemma. Jag skulle inte ens bjuda in min mamma.. och hon måste ju liksom älska mig. Känns tveksamt att utmana ödet ändå.

Istället för att packa har jag gjort allt annat. Förutom att städa då. Ätit lunch i solen med en vän, jobbat framför datorn, skruttat runt sjöarna med min gudson, jobbat framför datorn, fikat med en vän hela kvällen i vackra kvällssolen, och ja, jobbat framför datorn. Ska det vara så svårt att packa?!

Jag hade en bra ambition om att köra styrketräning idag också men det har totalt uteblivit också. Satan. Men vet ni vad. Jag har kommit på grejen. Jag ska tusan testa att köra med PT i höst. Som kan mangla mig lite på styrkefronten?!

Och nu måste jag verkligen ta tag i packningen i alla fall. Har ni hört mig skriva den meningen förr..? Höhö. Har dock hänt roliga grejer på media-sidan på TNT, men det kan jag ju inte ens berätta om. Så liksom till vilken nytta. Och när jag äntligen manglat igenom hela mailinkrogen så skrev jag en schysst typisk icke-svensk resumé om mig själv också. Jag har blivit rekommenderad att ta en titt på alla menyknappar på bloggen och jobba igenom all information jag har på sajten. ALL INFO ?! Haha. Det lär ta trettio tusen år att läsa igenom allt mitt jidder. Så jag tänkte att jag börjar med kommande inlägg.. ;)

Det var säkert någon poäng med detta inlägg, men den försvann förstås. Jag vill helst slippa packa. Nog mest därför..