Kampanj på Facebook!

Hallå kompisar!

Vi firar att över 1000 personer gillar Team Nordic Trail på facebook genom att ge bort presenter på just 1000kr. Bra deal va ? ;) Så nedan gäller för de snabbaste anmälningarna till lägret i Edsåsdalen. Har du funderat på att hänga på så känns det dumt att avvakta mer. Kör på. Kommer bli grymt kul :)

KAMPANJ! VI FIRAR ÖVER 1000 GILLA PÅ FACEBOOK! Ni som är snabba och anmäler er till lägret i Edsåsdalen 27-29 september kommer att få en present! Till ett värde av just 1000kr kastar vi med en Salomon Skin Pro 3 set  

Först till kvarn gäller alltså, vi har 10stycken! 

Info och anmälan hittar ni HÄR, vi ses! 

 

3 Comments

 1. Kicki

  Hej!
  Det här har inget med just det här att göra egentligen men jag undrar om du som har en Advanced skin s-lab 5 kan förklara för mig, som precis fick min begagnade, vad de två åtdragsgrejerna som det sitter en lapp på som det står 4D på vid vänstra axeln/skuldran ska göra? Har räknat ut resten men där har jag tappat bort mig och kom bara på dig att fråga såhär snabbt! :)

  • Miranda Kvist

   Hej Kicki! Menar du spännbanden för stavarna?? Ska kolla på min rygga..

   • Kicki

    Ja, det kanske är det det är! Hörde att sådana skulle finnas men kunde inte fatta vart (kanske p.g.a att jag aldrig använder stavar). Utgår väl från det så länge, tack för hjälpen och en bra blogg! :)

Comments are closed.