Hur känns formen Miranda?

Vet ni vad. Det känns som att det är bättre än på länge ändå. För ett tag sedan så försvann den där ”slitna” överträningskänslan ur kroppen. Och jag har har haft kraft att ge och trycka på. Jag har haft NOLL struktur på träningen och mycket ”jobblöpande” (coachinglöpande och eventlöpande mm). Men sjukt kul.

Det har varit ”något” ungefär varje helg sedan Mallorca-resan och influensan. Början av maj bjöd ju på Kullamannen 50km, veckan därpå 4 heldagar i Edsåsdalen, sedan halvmaratävlingar i Kolmården, Kristianstad m.m. Stockholm Marathon, sedan ytterligare 3 heldagar i Edsåsdalen förra helgen, för att runda upp med ännu 3 dagar på fjället nu helgen som var; inkl. bl.a en 46km-dag med 1500 höjdmeter.. (bilder kommer).

Jag matar liksom på. Med facit i hand är det ganska mycket mängd. Men det är oftast heldagar i löparskor och sedan heldagar i viloskor. Det är så jag får runt det. Och jag njuter. Och jag känner mig inte sliten, jag känner mig stark och glad och lycklig. Tacksam över att ha en fysik som tar med mig på äventyr.

Jag är inte i min absoluta toppform, men nivån är hög ändå. Jag är inte så snabb som jag skulle kunna vara, men jag är stark på långa distanser och jag är stark uppför.

Och nu blickar jag fram emot Kilian Classik nästa lördag. Detta magnifika 45km-lopp med 2000 höjdmeter i franska bergen som verkligen satte trail i skallen på mig. Förra året fick jag springa med en rejält stukat fot, så jag stapplade mer över stock och sten än jag var teknisk duktig.

Nu jäklar däremot, denna gång ska jag vara stark, laddad och hel :)

4 Comments

 1. Jag blir alltid glad av dina inlägg men jag LÄNGTAR efter kommande veckas äventyrsinlägg :-)
  Ska bli riktigt kul att följa dina bravader i bergen. Största lycka till (får man säga så inför lopp?) vill jag skicka med dig!

  Kram

  • Miranda Kvist

   Tack Chatrine!!! Och ska bli kul att ses snart igen :)

 2. Excellent!! I agree together with purchasing one regular size less space-consuming than your regular rusty hearts gold measurements. Ones own heel are going to fall otherwise. My partner and i bother with snagging the actual knit nevertheless only just act as aware. Entire, I want all these rusty hearts gold! Tremendous trend!

 3. Whats up very nice web site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to find so many helpful info here within the publish, we need work out more strategies in this regard, thanks for sharing.

Comments are closed.