Solskensonsdag

20130619-181118.jpg

Tjoho och tjohej. Idag känner jag att jag inte har så mycket smart att dela med mig av. Har påbörjat både ett inlägg om hur jag blev av med löparknä, samt ett inlägg om hur man ska tänka när man är ny inom traillöpning. Det blev helt enkelt romaner utan struktur. Ibland är inte koncentrationen riktigt med mig, och så har mailinkorgen fått gå före. Och framförallt solen. Kan ha att göra med att jag jobbade till 02 i natt också. Men ibland är jag bara som mest kreativ mellan 22 och 02. Det bara är så. Morgonmänniskan är puts väck igen.

Ikväll blir det bålstyrka, middag i solen med en vän samt packning inför Midsommar. Nu har jag ju varit hemma lite för många dagar igen, dags att röra på sig ;)

2 Comments

  1. Jag kommer gå hit 14 ggr om dan tills trailinlägget ligger uppe :-)
    Vill ju inte ’falla’ på nybörjarmissar den 7 sep!

    Kram

  2. ANNA

    POAW!! =) snygga kvinna!

Comments are closed.