Latmask

20130619-134112.jpg

Ibland tänker jag att det är ett under att jag är ”känd för att ha energi”. Med tanke på hur ruskigt lat jag verkligen är. Har använt upp alla mina kaffekoppar och istället för att diska en kopp så började jag plocka fram gamla plastkoppar jag har till picknickar. Jag menar, är det verkligen okej?

Och nu har lillebror köpt lägenhet i samma port som storasyster. Fan va nice, så när jag har slut på mjölk kan jag gå en trappa ner istället för att bege mig 300m bort till affären. Blir hur bra som helst detta.

Hehe. Ultralöpare vad är det? ;)

4 Comments

  1. Du måste ha städat också då han kan komma och hälsa på närsom. Går jämt ut? ;)

  2. Nini

    Du borde ju vila mer!

  3. These buy rusty hearts gold are incredibly outstanding!gotten them all to provide a x-mas gift item Year or so before and they’re nonetheless like new!!! Superb color choice as well(proverb) comes very well having just about anything!you might recreational some sort of nd provide these people denims or possibly acquire a not much more classy and then set of two these people with stockings!u hav A great many choices!

  4. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a hard time deciding between BlogEngineWordpressB2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Comments are closed.