Inte helt dumma..

20130714-161732.jpg

De här benen ändå. Bilden är totalt misslyckad men strunt samma. Benen är fortfarande bäst. De håller ihop, mina cementklumpar. Efter miniäventyr skuttade de runt igår kväll och idag har de rullat finfint i stan hela dagen.

Inser att min ”återhämtningsjogg” på 6 mil led inom loppet av ett dygn medhavande tung rygga inte var världens mesta återhämtningsjogg… Men jag känner mig väldigt stark just nu. Inget ska få stoppa bra resultat på fjällen i augusti. Och så bra känsla som jag hade på Kilian förra veckan…! Hell yeah, kanske blir ett bra tävlingsår ändå iår… :)

20130714-162145.jpg

1 Comment

  1. Her rs gold were being and so attractive! These folks tremendously light! The sole limitation was initially i always chosen these folks while it’s raining the moment and so they marked :( In general, i actually liked these individuals!

Comments are closed.