Mot toppen av backen

Härligt. Morgonkaffe. Betonghus utanför fönstret. Livets kontraster som vanligt ni vet.

Känner att jag har så mycket jag vill skriva, men just därför hittar jag inte strukturen. Avvaktar en stund och betar av lite jobb. Tar en till kaffe. Har hört att det är sommar i Sverige också, jomensåtrevligt. Då kanske man ska hänga kvar här närmsta tiden. Idag ska jag för övrigt reda upp livet, sådär som vanligt. Inget event fram till Sommartåget. Så man får längta lite.

45 Comments

 1. Känner att jag har så mycket jag vill skriva, men just därför hittar jag inte strukturen. Avvaktar en stund och betar av lite jobb. Tar en till kaffe. Har hört att det är sommar i Sverige också, jomensåtrevligt. Då kanske man ska hänga kvar här närmsta tiden. Idag ska jag för övrigt reda upp livet, sådär som vanligt. Inget event fram till Sommartåget. Så man får längta lite.

 2. Känner att jag har så mycket jag vill skriva, men just därför hittar jag inte strukturen. Avvaktar en stund och betar av lite jobb. Tar en till kaffe. Har hört att det är sommar i Sverige också, jomensåtrevligt. Då kanske man ska hänga kvar här närmsta tiden. Idag ska jag för övrigt reda upp livet, sådär som vanligt. Inget event fram till Sommartåget. Så man får längta lite.

 3. Känner att jag har så mycket jag vill skriva, men just därför hittar jag inte strukturen. Avvaktar en stund och betar av lite jobb. Tar en till kaffe. Har hört att det är sommar i Sverige också, jomensåtrevligt. Då kanske man ska hänga kvar här närmsta tiden. Idag ska jag för övrigt reda upp livet, sådär som vanligt. Inget event fram till Sommartåget. Så man får längta lite.

 4. Shirimp Tomato Pasta

 5. Top it up with lace WHATS UP

 6. Day Trips Day 1 The Big River Inn at Lonesome Hollow

 7. EYH AMİL MAHALLESİ MERKEZ SİVAS

 8. Bemvindo ao maior portal de divulgao da Chapada dos Veadeiros

 9. Meaning of Financial Statements Need or Importance and Limitations of Financial statements. Cibam

 10. My World Through a Looking Glass Bill Melissas 2008 Christmas Brunch IMG3635

 11. ZEBRAHEAD Get Back Shalala.ru

 12. CUTE BBS.03

 13. Previsin para Semana Santa 2012

 14. Wikipedia Edits Statistics by Category Updated Presidential Edition Not Confusing

 15. Post a reply Book swap Australia Forum

 16. Top tips of how to keep your house clean from your beloved pets Designer Kitchens For Less

 17. Colofon Vrijheid kost watVrijheid kost wat

 18. 4Cube B2C Images Banners Tour France tour france

 19. Hello world Loyberty Bakers House

 20. Tools Web service of Google

 21. Kite Surfing Aruba,Sunny ,Windy,and a lot of Fun.

 22. SAT essay Please and thank you EssayCube

Comments are closed.