Sommarpaus!

20130715-212955.jpg

Innan vi presenterar framtiden för Team Nordic Trail, Sommartåget går av stapeln, jag flygs ner till Köpenhamn för fotografering, Jämtlandstriangeln-eventet braskar på osv..

Det är egentligen inget jobb att blogga för mig, det är snarare jobbigt att inte blogga. Jag lever dock i ett konstant socialt-media-brus året runt. Och jag önskar att jag bara kunde stänga av alla tankar idag, så jag gör ett försök.

29 Comments

  1. Beroende

    Nej du får faktisk inte lägga av en enda dag! hur ska jag-vi leva utan våra dag dos av miranda! Jag har redan abstinens symptom, snälla!

    • Miranda

      Det är väl helt onödigt att driva med mig på det där sättet. Jag har aldrig hävdat att folk dör så snart jag slutar blogga :)

    • Miranda Kvist

      hahahha… JO MEN TJENA :D

  2. Hanna

    Ja me! Det är jättetomt! Saknar dig och dina härliga inlägg :)

  3. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  4. takky parts shop BBS

  5. 1 3DSMAX ends of the reeds as in Fig. 54, in order to have them equally balanced

  6. Music DJ Ricky Presents God In Me Mixtape By Mary Mary Neyo feat. Kelly Lyon Cast59.com

  7. FPI 2013 Financial Planner of the Year entries open

  8. sunmi.kr 111111.KBS…G.N.OBe.My.Baby1.HDTV.1080is

  9. Juste moi Blog Officiel de Mathyx

  10. Christian Louboutin Outlet No. creating. ct6c3hsk1 Discuz Board Powered by Discuz

  11. Hey guys, Apparently there?s a national cleavage day. And apparently there are 50 pictures of Christina Hendricks? amazing cleavage. You can visit this link to celebrate the day with the pics. Great deal for all!

Comments are closed.