Egentid i Ursvik

20130715-151929.jpg

20130715-151936.jpg

Idag hängde jag med mig själv i skogen en bra stund. Vet inte vad det blev, men jag irrade runt på mtb-spåret, xtreme-spåret och annat skojsigt i 2h. Sprang, gick och fotade. Behövde någon form av lugn inombords så jag kunde få upp humöret. Känner mig ganska mycket mer harmonisk nu, så visst mår man bra av värme, skog och att skutta på stenar.

Dock kändes kroppen rätt mycket mer sliten än vad jag förväntade mig. ELLER så var det skallen. Svårt att bedöma just idag. Jag springer ju oftast som lättast när jag är som gladast, och det är säkert lite vice versa. Men tur jag fick lite humörsving av passet :)

Att leka i lekparken med gudson Malte och Mia blev en rolig bonus också förstås!

4 Comments

  1. Låter som om du drabbas av en slags post-syndrom. För många roliga saker kan göra vardagen ”grå”. Samtidigt måste vardagen få vara lite ”grå” annars blir inte äventyren lika roliga.
    Vänder fort!

    • Miranda Kvist

      Vet du vad, du har säkert rätt. Och en annan sak som är lite svår att tackla är att ha tusen människor omkring mig ena stunden och i nästa stund så är det ”bara” jag när jag jobbar hemifrån. Blir snurrig i huvudet själv av vändningarna just nu.. :)

  2. Superb page and additionally simple to make positive you figure out justification. Exactly how can Document maintain performing obtaining concur to make positive you publish element for the document into my approaching e-newsletter? Acquiring correct credit scores in your direction all of the journalist and additionally backlink to web site wona?t deemed a dilemma.

Comments are closed.