Sommartågseufori!!

Deltagarna i tåget GÖR ALLLLLLTT!!

Är helt lycklig över engagemanget hos deltagarna på Sommartåget. År ut och år in! :) Körde lite hyllning till dem i radion här på morgonen när jag intervjuades i morgonradio i Jönköping.

Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

Nu har jag för övrigt övat en bra stund framför datorn också. Jag kommer göra samma moves kort klänning och höga klackar på lördag. Blir show detta ! ;)

Och sedan kolla här. Världens bästa Edde har gjort ett eget soundtrack till Sommartåget!! Grymt val av förstabild också, hihi. Tack Edde!!

Ja…

snart dags igen för SOMMARTÅGET!!

Fasiken bara att peppa igång nu! Känner hur hela jag börjat boostas upp med hur mycket energi som helst. Sms:en trillar in ”Du ska se min outfit” och ”Nu har jag precis sytt klart, vänta bara” osv. Det är något sjukt över detta tåg.. det skapar bara lycka. Har fixat tröjor, överraskningar, priser och annat till deltagarna. Även om jag inte packat min egen väska än.. men men. Snart kör vi!

8 Comments

  1. Jag såg det där loppet för något halvår sedan. Sååå sugen på att vara med, men jag måste få upp längden på passen först. Verkar skitkul! Ni kör fler år, ja? :-))

  2. Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

  3. Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

  4. Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

  5. Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

  6. Kolla här bara. Victoria har tagit sig tiden att göra SOMMARTÅGSDANSEN. Det är något med waka-waka-låten, den blev verkligen Sommartågslåten på dansgolvet för några år sedan.. och sedan dess hänger det kvar. TACK VICTORIA!

  7. Adult web Step into this I was suggested this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks! your article about Adult web Step into thisBest Regards Justin

  8. britaxbsafeinfantcarseat.buyrq” Britax B Safe Infant Car Seat Your write up is a good

Comments are closed.