Det var en gång…

..en intervalltränande Miranda.

Vet ni vad. Attans. Det fanns en tid jag körde intervaller. Det var ju inte ens länge sedan, men hur länge sedan var det inte jag körde en regelrätt intervall??

Tänkte göra ett försök ikväll, men fick bara inte till det. Vägrade lyssna på vare sig klockan eller skallen. Det hela slutade med någon form av tokrusning till varje refräng på låtarna. Och någonstans långt hemifrån slutade en tokrusning i brutalt illamående och en lång promenad/gåjogg hemåt.

Hahaha…

Fast å andra sidan. Rejält med fart i dessa ben!! Inget 42min-pers på milen, men ändå. Fin oförväntad kraft. Dags att mosa lite intervaller då, och se vad det kan bära av.

En gammal bild

2 Comments

  1. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  2. I think your content is beneficial to many readers. If more writers concerned themselves with their target audience like you do, people would read and learn more about this topic.

Comments are closed.