Viloläge deluxe

Det är onsdag och jag har bara gjort 8km sedan i lördags. Tänkte att jag latar mig även idag. Det där med att komma 5a på internationella lopp kanske är min nya grej. Tävla en dag i veckan och lata sig övriga dagar?

Hursomhelst. Ni förstår att jag skojar förstås. Träning brinner jag ju för. Men ibland så brinner jag för att låta bli. Låter kroppen få komma in i trainingmode igen.

Känner den där enorma löparlusten igen. Tur det, med tanke på hur kommande månader ser ut. Tänker att i samband med en vilobild (tagen av Hanna) så kastar jag ut lite schysst schema:

  • 20 juli Sommartåget 45km
  • 27 juli Team Nordic Trail Jämtlandstriangeln Unplugged 47km
  • 29-31 juli Jämtlandsfjällen äventyr.
  • 3 aug Öppet Fjäll 43km (eller ev. Halvmaraton 21km)
  • 11 aug Fjällmaraton
  • 16-17 aug Björkliden Arctic Mountain Marathon BAMM 70km
  • 24 aug Salomon Trail Tour Hellas Trail
  • 31 aug Salomon Trail Tour Kåsjön
  • 1 sep Salomon Trail Tour Eskilstuna
  • 4-8 sep Team Nordic Trail Kungsleden ca 9 mil
  • 21 sep Salomon Trail Tour Sälen 21km
  • 27-29 sep Team Nordic Trail Edsåsdalen

Mest känner jag för att springa hela morgondagen. Hade jag bara haft någon inspirerande löpmiljö hade jag gjort det. Det ”tragiska” med att få springa på så fina platser är att jag just nu känner mig så noll inspirerad när jag är i Stockholm. Kan någon peppa mig med att vi även har fin trail här i närheten?

12 Comments

  1. Tuggarn

    Tuggarns Trail:)

  2. Har du sprungit den där Tjejmarathon sträckan. Roslagsleden? Verkar fint!

    • Miranda Kvist

      Sant! Bra idé verkligen, har tänkt en del på just roslagsleden..

  3. 10 augusti! Tionde! Så boka inte upp dig på massa annat då, vore ju synd om du missade fjällmaran. ;)

  4. Elisabeth

    Blå leden, perfekt att avsluta med bad i Vaxholm!

  5. Camilla Melbéus

    Vandrade ca 20 km i Tyresta i måndags (Tyresta by och runt Stensjön och Årsjön), och tänkte springa samma sträcka på fredag. Fantastiskt fint och tror terrängen är väldigt rolig att springa!

  6. Nu har jag inte sprungit Tuggarns Trail men jag har lite koll på vart den går. Kombinera den med att sedan springa blåa-banan (andra sidan vägen) i Hellas.
    Jag drog ihop lite över 25 km där igår vilket gav trötta ben.

    Kärsön runt är riktigt fin. Dock bara ca 8 km om man springer runt hela (inkl andra sidan Drottningholmsvägen). 5,5 km om man bara håller sig på ena sidan om vägen (Kärsösgården). Fina ställen där man kan stanna och ta ett dopp i sommarvärmen.

    Annars kan man ju springa Fredhällsklipporna fram och tillbaka 20 ggr :)

  7. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  8. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  9. Your articles are always of great quality, and I thoroughly enjoyed this one particularly. I do hope you continue to create more writings. Thank you!

  10. You lost me, buddy. I mean, I suppose I get what youre saying. I have an understanding of what you are saying, but you just seem to have overlooked that you’ll find some other folks in the world who see this matter for what it actually is and may perhaps not agree with you. You may perhaps be turning away alot of folks who might have been fans of your website.

Comments are closed.