Med ena foten stabilt på jorden..

..och den andra som bara studsar?!

Jag har ett ”problem” och det är att jag inte riktigt har bestämt vad jag ska göra nu i helgen. Detta är då ett lyxproblem som ni förstår, då jag alltid är bokad. Nästan alltid. Jag bokar ju upp mig som en gnu. Inte för att gnuer bokar upp sig, men ni fattar. Denna då enda lilla obokade helg bjuder på spontanitet. Spontanitet som jag inte kan ha sedan de närmaste helgerna.. ungefär fram till oktober.

Jag förvånar till och med mig den här gången. Tänker landet. Tänker stan. Tänker jämtland. Tänker Italien. Tänker Island.

Blir trött på mig själv.

Tänker bara – vara.

Tänker sista-minuten-charter.

Tänker ÅÅÅÅÅÅÅHHHH. Kom igen nu Miranda och lugna ner dig. Jag vet vad ni tänker, ”det måste finnas någon bokstavskombination på det där”. Säkerligen. Heter TNT ;)

 

 

6 Comments

  1. Som enda parti i lagutskottet gick Centerpartiet igår emot ändringarna till upphovsrättslagen. Dessa säger att det från den 1 juli blir olagligt att bland annat ladda ned upphovsrättsligt skyddat material. Även Miljöpartiet gick emot förslaget, men detta är inte med i lagutskottet. Debatten om fildelning har varit het hela våren, vilket även påverkat många riksdagsmän. Ändå gick ändringarna igenom. Dessa beskrivs som de största som gjorts i upphovsrättslagen på ett sekel. Lagrådet har dock sagt att lagen som helhet ska skrivas om eftersom den rent lagtekniskt är krångligt skriven. – Då hoppas vi att också kunna föra in ändringar i sak. Till exempel att det inte ska vara olagligt att ladda ned filer för privat bruk, säger Johan Linander, Centerpartiets talesman i upphovsrättliga frågor. Han anser att de nya bestämmelserna dels är för otydliga, dels att de ändå inte kommer att få någon verkan. – Hur vet du vilka filer i ett fildelningsnätverk som är spridda med upphovsmannens goda minne och vilka som inte är det? – Det är riktigt illa att ministern själv [Thomas Bodström] säger att man ändå inte kommer att göra något åt det. Vad ska man då ha lagen till, frågar sig Johan Linander. Han hävdar att musikbranschen är för dåliga på att ta till sig den nya tekniken. – Fildelningen har gjort att intresset för film och musik har ökat de senaste åren. Det här borde man ta vara på och se möjligheterna i. Priserna för musik borde kunna sänkas rejält, vilket också borde leda till att fler köper musik. Johan Linander tycker att två kronor kunde vara rimligt för en låt, inte som idag omkring 10 kronor.

  2. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  3. Är det nån på forumet som testat på Skeeter pee? Se länk för recept från jänkarna. http://skeeterpee.com/?page_id=17 Glömde ta med att de tydligen är ett rätt populärt recept om man tittar på Homebrewtalk. Har inte sett om någon här redan har diskuterat det. Hade tänkt mig på ett försök i det snaraste. Dock hittar jag inte ”yeast energizer” någonstans. Så tänker nöja mig med Whitelabs yeast nutrient så långt de går. Nån som vet vart man kan få tag på de? Sen den stora frågan.. Ska man kolsyra eller inte?

  4. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

  5. – Sveriges största satsning på trail, samt jobbar med Salomon Trail Tour ! I övrigt är jag löpcoach , föreläser om att våga äventyra, och skriver Sveriges största blogg om traillöpning. Välkomna!

Comments are closed.