Fredagsfantastiskt!

Idag blev det day off allt förutom Marie och hennes familj. Vi har i stort sett bara ätit och däremellan transporterat oss mellan borden. Sedan har jag lekt ”apgympa” med barnen också. Helt rätt och jag är piggare än på mycket länge!

Medlemmar strömmar in till oss på Team Nordic Trail för övrigt, det känns helgalet bra. Kampanjerbjudandet gäller till helgens slut, så passa på :) Känner mig sjukt laddad inför en kommande septembermånad innan löpargrupperna rullar igång på allvar i alla städer.

Skärmavbild 2013-08-30 kl. 22.03.27

Snart är det läggdags för mig. Befinner mig för nuvarande på Scandic i Glenntown (Göteborg) och rullar ut mot Kåsjön imorgon. Då går Salomon Touren vidare, och jag och Skogsbullen är förstås på plats.

Dags att sova kl 22 en fredag alltså. Helt normalt liv för en 25åring i sina bästa dar.. ;)