Fredagslugnt i Göteborg

Jag är en lycklig Miranda som får skopor med energi av Marie. Marie hade rensat schemat fullständigt dagen till ära, för att bara vi två skulle få hänga massvis med timmar och bara ladda batterierna. Hon är superkvinnan med 4 barn, juristjobb och fullspäckad pt-verksamhet som bara är min idag :) Vilken lyx!!

Starten blev en spektakulär frukostbuffé på Dorsia i Göteborg. 2h med kaffekopp och god frukostbuffé. Precis vad jag behövde…

20130830-122313.jpg

20130830-122319.jpg

 

…eftersom jag var ett hyfsat Mirre-vrak när jag kom till Göteborg igår. Jag verkar inte ha parkerat helt optimalt heller. Hahah.. därav lappen ;)

20130830-122338.jpg

Är säker på att denna dag kommer fylla på mina energidepåer precis så mycket som jag behöver för att komma in i ”normala” duracell-energin. Idag blir det en lugn dag med minimalt med arbete för min del. Bara vänskap :)

 

2 Comments

  1. Anita

    Skönt med ro, koppla av!
    Det behövs=)
    Själv är det godis på gång, gillas!

Comments are closed.