Uppförsbacke!!

20130829-194243.jpg

Hejsan vänner. Idag var det ingen taggad Mirre i bilen till Jönköping. Hela livet kändes som en uppförsbacke med stressad puls och trött skalle. Allt som kunde gå fel imorse gick också fel, och så var det förstås asfaltsbeläggning överallt dessutom.. Och ja ni vet, jag körde fel och så vidareee…

Tur att humöret åkte hiss uppåt när folk började droppa in inför föreläsningen. Och bästa Suss på plats också. Så jag kom igång som vanligt :) dock så märktes stressen av i kroppen, jag började svettas under föreläsningen, jag som inte ens svettas när jag springer?! Haha.. Hur lyckas man. Men många frågor ikväll och diskussion, det var givande. Nu känner jag mig verkligen mycket mer peppad inför den fortsatta resan framåt. Bara att glömma förmiddagens kaos ;) alltid en kick att få prata om det man älskar :)

20130829-200724.jpg

20130829-200731.jpg

1 Comment

  1. Såå tråkigt att jag missade din föreläsning! Hade verkligen behövt tips och pepp inför min trailpremiär den 7e :-)

    Tyvärr fick jobb gå före. Hoppas på fler chanser!

Comments are closed.