Trail i Hellasgården!

Jag kommer ihåg när vi pratade om trailpaketet och löpargruppen. ”Vi borde lägga in typ Stockholm och Hellas trail…” ? Och jajamen. Vilken grej ändå. Att ha så många människor och så många löpare som man bryr sig om! Jag kom knappt undan för en sekund att hämta andan, utan har väl pratat non-stop 09-17.. ;) Och inte vilade jag tungan när jag löpte den fantastiska banan (superfin trail!!!) runt 11km-spåret, för nej – då tjattrade jag och Soffe.

En rikigt fin dag i löparskor i solskenet. Lite brutalt med snitslar som snitslats om av idioter (!!) och annat krångel. Men ändå härligt att se så många som utmanar sig i skogen och försöker! Och många fina pallplaceringar för Team Nordic Trail också. Är en väldigt stolt trailmorsa.

Många laddade TNTare!

Grymmaste Malin i TNT-tältet!

Laddad Erik!

Laddade grabbarna!!!

Supersnabba löpare!! Svanebo förstås och så vår ledare Niclas! 

Ännu mer snabba löpare!! Ledare Malin och vår löpare Hanna =) 1a och 2a i dam 42km!

Mamma och Mirre! Min egen form är inte så mycket att ordna om. Jag är fortfarande inte kry sedan Fjällmaraton. Det sitter kvar mentalt som fysiskt såhär 2 veckor senare. Men det är okej, jag väntar ut det. Fokuset låg idag på att alla andra skulle bli nöjda :)