För min egen skull

Flera gånger på sista tiden så tillägger vännerna ”…men glöm inte dig själv”. 

Målsättningen i år var framförallt att fixa allt arbete i denna härliga löparbransch, hålla energinivåerna uppe, vara skadefri och njuta av alla upplevelser jag får vara med om. Det har ju lite grann gått över förväntan..

Jag har VERKLIGEN haft roligt, men skulle ljuga om jag sa att det inte tog lite på krafterna. Just nu rensar jag lite på saker och ting. Inser att ingen dör för att jag inte hinner svara direkt på ett mail hehe.. och kanske är jag lite tuffare på olika fronter. Rent av lite kräsen.

Och sedan är det en sak bestämd också! Ett STORT äventyr. Som jag inte kommer kunna berätta mycket om på evigheter, men som kommer bli coolare än någonting jag har gjort hittils. Är både nervös och förväntansfull :)

1 Comment

Comments are closed.