Jag hinner inte riktigt med

Hejsan på er. Det känns som om jag bara tjatar om allt jag inte hinner med. Och inte tränar jag heller. Fasiken, min blogg har blivit en gnälldagbok…!! :D 

Dags att skärpa till sig på allvar ju. Jag kan ju skriva lite statusuppdateringar:

Träning – Halvbra till obefintlig. Men ska iväg på helgäventyr i löparskor. Så livet som löpare går vidare! Ser fram emot oktober och framåt. Då ska jag styra upp mitt träningsliv på allvar. Med tanke på vilket äventyr jag måste klara av nästa år så måste jag börja förbereda mig nu…

Tävling – Sådär. Avvaktar formstatus innan jag bestämmer mig för 55km eller 80km i Italien den 19:e oktober. Känner att jag måste få ett kvitto på att kroppen är redo för en urladdning igen.

Coaching – Ganska utmärkt. Mina coachingadepter springer långt och länge. Ikväll ska jag leverera ett jävlar-anamma-pass för hela löpargruppen i Lilljanskogen. De ska få köra poängjakten a’la Allered. Mohahaha vad jobbigt! Sedan snart har vi ju löpargrupper i flera städer. Nej jag tror inte riktigt jag förstår vad som händer.

Jobb – Finns i överflöd. Har till och med skaffat mig ett externt kontor. Tamefan :) Just nu ligger svårigheten fortfarande i att koppla bort när jag ska koppla av. Men ja, knappt man hunnit inse att man lever med sin hobby som arbete nu. Låter fortfarande som någon typ av dröm..

Vänner & familj – Kärlek. Finns massvis. Den solklara anledningen till livskraft :)

2 Comments

  1. Låter som du har skapat något grymt bra och att du trivs toppen ändå!

  2. Mari

    Du brukar ju hitta suveräna lösningar, men ett litet tips mot svårigheten att koppla bort när du ska koppla av är att välja en inre bild av något du blir lugn av; en sinnebild för stillhet, och se’n andas lugnt med magen med din inre bild för ögonen. Funkar för mig när jag behöver få ner axlarna oavsett i vilket läge jag befinner mig; om jag går, står, ligger, kör bil eller till och med springer. Det viktiga är att se sin inre sinnebild för stillhet och att andas med magen! Så om du inte hittar på nå’t bättre så kan det ju vara värt att pröva :-)

Comments are closed.