Löparkjolen

Är det någon som är chockad om jag säger att jag älskar mina löparkjolar? För några år sedan kommer jag ihåg att jag fick en sponsrad kjol hemskickad från Craft och tänkte att ”jag kommer ALDRIG springa i kjol” haha. Tji fick jag!! Samma kjol bar jag på Stockholm Marathon 2011 minns jag, och någon sa att jag såg ut som en cheerleader :)

Nu vill jag ju aldrig springa utan dem.. De är perfekta. Alla löparoutfits blir lite extra snygga (om man nu bryr sig om det) och det är superbekvämt.

Den kjolen som jag har lubbat med i iår är en enklare variant från Salomon som jag köpte i Concept Store tidigare i vår. Jag har ju fått en hel del frågor, så nu vet ni!

2 Comments

  1. Så det var därifrån den kom! Får springa dit och spana in för den var verkligen jättesnygg och jag behöver en ny.

    • Miranda Kvist

      Skaffa :D :D

Comments are closed.