Night Trail i Tullinge!

Är precis hemkommen från en fantastiskt trevlig kväll ute vid Lida Frilufsgård, Tullinge. Ikväll vankades det reflexlöpning! Åh! Haglöfs Nght Trail stod på agendan. Och precis som vanligt så har man precis kommit ihåg att ladda pannlampan strax innan avfärd ;)

Massvis av ”våra” löpare på plats, så roligt att se! Själv var jag lite laddad för att tävla också, och det är ju inte varje dag! Ända sedan kebne så har ju kraften varit med mig, så jag tänkte att det fick bli ett bra snabbdistanspass!

20130913-225827.jpg

20130913-225833.jpg

..och det blev det ju!

Det roliga äventyret började med en intervju för min del. Loppet drivs av några otroligt trevliga lirare som jag har jobbat lite med. Minns specifikt en tapas-kväll som resulterade i skrattfest tidigare i somras :)

Därefter blev det startfållan innan vi släpptes iväg uppför en skidbacke. HAHA. Lugna puckar, knappast. Bara att drulla på! Drällde iväg med den förmåga jag hade, och leendet var lika stort som pulsen var hög. Klipphällan och obanat varvades med grusstigar och mindre stigar i skogen. Reflexerna följdes i mörkret och ute på ängarna låg dimman tätt. Det var precis lika HÄFTIGT som jag mindes det. Åh älska detta!

Sommarkvällar i alla ära, men det är något oerhört coolt över lite kyliga och mörka höstkvällar ändå!

20130913-225843.jpg

Jag pressade på så gott jag kunde i spåret. Fick ner mig själv i 4.30fart på plattare underlag i alla fall och svor lite över att jag inte har mycket snabbhet i kroppen just nu. Men HALLÅ, man blir ju bra på det man tränar. Har jag ens tränat en meter snabbhet i år? Inte mycket va…

Ibland brukar jag bortförklara förra årets alla pallplaceringar på traillopp med att det inte var mycket konkurrens – men ärligt, jag var ju faktiskt snabb då. Eller ja, snabbare i alla fall. 42min på milen och 1.34 på halvmaran är inte helt illa ändå. I år däremot? Sjutton. Då får man nöja sig med att ens ligga sub5tempo på platten :)

Men det var kul att pressa på lite hursom. Bara att bita ihop och börja pressa lite hårdare på träningen senare i höst. Känner att det finns motivation. Pushade in på ca 52min som 6e dam efter att ha skrattat mig igenom loppets roligaste kilometer som var de sista två. Skuttade över träd och rejsade över klippor. Storgilla!

20130913-225850.jpg

Sedan blev det grillkorv och fredagsmysprat i timmar med dessa härliga människor. Summerar en väldigt härlig kväll i mörkret med andra ord! Weeeii :)

20130913-225858.jpg

20130913-225904.jpg