Om gårdagen och framtiden

Hejsan på er. Attans vad glad jag blir när jag tänker på lördagens lopp. Som vanligt har jag svårt att koppla ifrån allt och faktiskt tävla när jag jobbar med arrangemang. Som ni vet vid det här laget. Men jag fick njuta och jag kapade ju faktiskt 5 min från förra årets tid när jag kom 2a i loppet. Då var det visserligen hagel och blåst. I lördags så fick jag en aha-upplevelse ”Kan det vara SÅHÄR fint?!”. Eftersom dimman täckte ursikten förra året så blev det som att springa ett helt nytt lopp ju ;)

Jag gjorde mina 21km på 2.04någonting. Till skillnad från förra årets så förstörde jag inte mig själv på första skidbacken (som ni kan se på bilden). En härlig kombo av myr och höjdmeter bjuder alla löpare på typ tuffast möjliga start.. ;)

Jag tog mig hursomhelst fram med hyfsad fart. Pannbenet var hemma och begravd någon annanstans.. ;) Ska ta ett inlägg om det där snart. Nästa år ska jag tävla-tävla på lopp, eller jobba-jobba. Aldrig försöka prestera något när jag ska jobba med arret. Blir bara så himla kompromissat på något vis.

Men jag hade en toppenfin dag på fjället, och en minst lika rolig kväll på dansgolvet. Idag är tempot högst igen och jag ska göra allt jag kan för att bibehålla höga energinivåer till exakt nästa veckas fredagseftermiddag. Då ska jag intervuas för en podcast för första gången. Innan dess ska vi leverera ett sjukt fint läger uppe i Jämtland, jag ska rulla på möten, skubba till Malmö och Göteborg inför uppstarter av träningsgrupperna, pricka av lite samarbetspartners, andra möten och hålla pass och så vidare. Det blir sällan tråkigt nuförtiden!

Springer man inte snabbt, så kan man ju hålla om dem som springer snabbt ;)

2 Comments

  1. Kim

    Hade helt missat Nordic Trail Malmö! Så snart jag har ett helt knä och det är redo för lite utmaning så är jag på!

    • Miranda Kvist

      Woho vad kul :D

Comments are closed.