På topplistan just nu!

Är helt klart när folk har på sig vår logga. Det är helt otroligt och jag blir så stolt.. I helgen kunde man skymta loggan på många platser..

Edvin (ledare för TNT i Norrköping) sprang med snabba steg till sig en 2:a plats på Salomon Trail Tour Jönköping i lördags. Per däremot (också för TNT förstås) vann den korta klassen på 5km! Så sjukt snygg bild!! :)

Thomas och Roxen gjorde en helt annat historia i söndags. De valde att köra Addnature 7 Summits – de 7 högsta topparna i Stockholm. Distansen blev hela 71km och tog dem strax över 8h att genomföra. Jag vill också :D Vi på TNT tackar också för den coolaste toppflaggan som skådats! ;) Hehe. Skulle man haft med till Kebne ju!

Sedan var det också ett stort och tufft gäng som sprang upp till 42km på Sörmlandsleden. Initiavtigtagare till löpningen var Lisa. Bra jobbat! Jag har coachat Lisa i löpningen i nästan ett år nu, och snart ska hon springa 80km i Italien. SÅ SJUKT BRA.

Slutligen så var det ett litet gäng som sprang längst med Kungsleden i STF’s och TNTs regi. Vi mötte dem på Kebnekaises fjällstation i lördags och de verkar ha haft en helt fantastisk löpning. Denna gång var undertecknad inte med.. men det kommer fler tillfällen. Se hur magiskt det ser ut!! :)

Sådär. Riktig egoboost, men vafan. Är sjukt stolt.. snart uppstart i flera städer, sedan event i Sälen, Edsåsdalen och Italien. SEDAN kan man nog klassa det hela till en bra säsong för Team Nordic Trail :)