Söndagsjobb!

20130910-161934.jpg

Hallå kompisar. Lunchen spenderades med arrangören bakom IFORM-loppet. På söndag är det dags för nya marker; Konferencier. Så alla som bor i närheten av Sundbyberg kan ju stänga sina fönster eftersom undertecknad ska prata i timtals..

Okej. Jag kommer behöva bryta av för sponsorer, prisutdelningar och andra tal, men det blir kul. Känner mig förväntansfull på det där sättet man bara känner sig när man är på gång att utmana sig på nytt. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Blir spännande på allvar ju.

Kommer ihåg när jag såg kvinna X prata på Stockholm Marathon 2006 och tänkte att det där kan väl jag göra? Samma sak när jag var med Springtime till Portugal.. Det här kan väl jag anordna?

Haha. Måste sluta dagdrömma.. Saker och ting slår ju in ;)

2 Comments

  1. Hade varit kul att få höra dig under ditt första Konferencier-uppdrag. Menmen. Enjoy :)

    • Miranda Kvist

      Fan va gullig du är =)

Comments are closed.