Vilken vecka!

Kaffet börjar verka och man inser att – shit, vilken vecka! 

Det är lite grann ”nu allting händer” igen i mitt liv. Inom loppet av vad som känns som endast några enstaka dagar så ska jag ränna iväg trippelt. Synd bara att det är sjutusen detaljer som ska fixas innan man kan slappna av ;) Men det blir gött.

Först ut är Salomon Trail Tour Sälen. Avslutningen av hela touren. Minns så väl förra året när jag gjorde magplask i geggan och råkade kamma hem en 3eplats i totaltouren. Haha. I år har jag ju varit väldigt mycket mer involverad när jag har tuggat land och rike runt med trailloppen. Desto sämre tider dock.. men lika glad för det.

Det ska bli kul att befinna sig i Sälen tors-sön med likasinnade glada lirare. Team Nordic Trail har dubbla lägenheter fyllda, arrangörerna från hela landet kommer och så förstås elitlaget och fler folk därtill.

Weeehoo!

Dessutom lockar verkligen en halvmara på fjället just nu. Förra året var det dimma och så snöade det till och med en aning. Vi får se vad vi bjuds på denna gång!! :)

Några dagar senare blir det ju Edsåsdalen och sedan uppstarter på alla de nya orterna för oss. Jippi tjohejsan. Tur att det finns så många bra människor som är med oss! Woho! 

 

2 Comments

  1. Magplask i gegga låter ju spännande. Tur att det är (verkar vara) lite torrare i år.
    I alla fall på mitt lopp igår. Inte många gegg-fläckar. :-)

    Lycka till!

    • Miranda Kvist

      Haha fast det är ju kul med gegga ;) detta var visserligen sista kilometern, mindre roligt första kanske :D

Comments are closed.