Göteborg och Östersund levererar!

Det här är helt galet egentligen. Rulla runt på massa löpningar runtom i landet. Med massa glad och goa människor, det ÄR LYX!!!

Team Nordic Trail uppstarter:)

Idag var det då dags för Göteborg, Glenntown. Här har jag befunnit mig under dagen innan det var dags att samla oss för Skatås och uppstart för Team Nordic Trail Göteborg. Spännande värre!! Herrans massa aktivitet i Skatås ikväll, vacker kväll och mycket löpsugna på plats! Passade på att tapetsera lite tavlor med flyers innan jag mötte upp dessa glada (och goa!) göteborgare!

Suverän kapacitet i ledarstaben som är utbildade löpcoacher, hälsopedagoger, eldsjälar :) Och så en framtida superlöpare också.. Hihi, Emilia vann K22-klassen på Lidingölöppet 10km i helgen. Hon brassade på riktigt brutalt på dagens pass och utmanade de absolut snabbaste. Så bra!

Gänget var stort och laddat. De bjöds på gemesam uppjogg och och därefter några finfina vändor uppför Bödermorabacken (tror jag den hette). En riktigt härlig skidbacke som jag mötte tidigare i år på loppet i Skatås när jag slog vurprekord.

Benen var med mig, och likaså deltagarna och ledarna. ALLA var laddade och stämningen var rejäl! Sista intervaller vrålade vi och stack uppför redan INNAN Therese visslade i pipan, snacka om kamparglöd!

Nerjogg och en riktigt bra känsla.

Nu är det PÅ GÅNG. På G! Rikstäckande. Härligt!

Östersund meddelar också sin framfart via platschef Hanna. Tyvärr kunde jag inte vara på alla ställen samtidigt, men jag har verkligen gjort mitt yttersta ;) De briljerade likaså med backintervaller i skidbacke. Heja heja heja!

4 Comments

  1. charlotta

    Roligt att träffa dig i verkligheten och se att du är lika cool som jag trodde! :)

    Jätteroligt löppass igår!

  2. Emil

    Brudarebacken heter skidbacken, Brudaremossen hela området. Så helt galet ute var du inte ;)

  3. Åh det låter grymt kul!! Brudarebacken heter den och den är grym! hehe ;)

  4. Du får komma till oss en annan gång Miranda, i vår kalla mörker vinter kanske:)

Comments are closed.