Hemåt från Glenntown

Marie tassade upp och körde intervallpass imorse medan jag hittade någon anledning att stanna kvar i sängen. Illa ;) men har varit mycket mjölksyra för att vara mina ben de senaste dagarna!

Är redo för att vässa till träningen nu, gårdagens backpass kändes riktigt fint i benen. Fantastisk inspiration att se ledare Emilia i backen, tjejen drog loss 10km Lidingöloppet på ca 40min i söndags (jajamen, INKLUDERAT Aborrbacken mm..). Snabb som sjutton! I ledarstaben i Göteborg. Himla häftigt!

I övrigt, svårt att summera resan. Det har framförallt varit HÄFTIGT att träffa så många nya löpare, så många engagerade ledare och jag känner mig faktiskt lite överväldigad. Det är mäktigt att vi nu har löpargrupper runtom i landet från Skåne till Jämtland. Märkligt och mäktigt på samma gång. Känns fantastiskt :)

20131003-122344.jpg