Inspiration

Hejsan goingar. Har idag suttit i stolen på Banff Film Festival. Ett potpurri av diverse äventyrsfilmer med gemensamma nämnaren att motivera, inspirera och utmana :)

Innan dagens filmtittande stirrade jag endast på dumburken efter helgens ledighet från allt. Tog en lätt löprunda, i övrigt rörde jag mig inte en tum. Nu är det dags att ändra på vanorna igen, växla upp och bli stark. Grabbarna som tränade klättring i sin källare i 2år inför en utmaning var nog dagens absolut största inspiration. Synd att jag inte har en källare att bygga om till ett berg… ;)

20131007-223616.jpg

4 Comments

  1. Maja

    Har länge undrat när du ska börja klättra Miranda!! :) Jag lovar dig, världens roligaste, klurigaste och mest utmanande sport! Varför nöja sig med att ränna runt i fjäll när du kan klättra berg?! ;) Nä men seriöst, klättring & alpinism är verkligen helt fantastiska upplevelser! Och går sjukt bra ihop med löpning, snabbhet är säkerhet i bergen. Du borde prova! :)

    • Miranda Kvist

      Åhhh jag är sugen. Känns galet jobbigt och farligt haha :) men berg å berg…

      • Maja

        Du har inget att förlora på att testa! Och du – inomhusklättring nu på vinterhalvåret är grymt bra alternativträning/core-styrka ;)

  2. Håller med Maja ovan! Klättra är nåt du måste testa! Och jag puffar lite extra för friklättringen. Bouldering är hur kul som helst! (Passar alla)

Comments are closed.