Vid sidan av datorn

Går tankarna till nästa stora äventyr. Gårdagens filmtittande gav ju inte mindre inspiration direkt. Jag saknar riktigt stora äventyr. Eller att verkligen fokusera på EN utmaning. Just nu och det senaste året känns det som att det mest är massvis med bollar/lopp/mindre utmaningar hela tiden. Visserligen på hög endorfinnivå absolut. Jag börjar dock mer och mer inse att jag vill ha den där BIG THING framför mig igen. Det enda egentligen ”big thing” som jag haft i år är ju Axa Fjällmaraton. Och det var ju över under 5 timmar..

Kul för mig att Mr BIG THING har uppenbarat sig för mig i alla fall. Mindre roligt att jag inte kan dela med mig. Än. Men träningsmotivationen har skjutit i höjden som aldrig förr. Jag måste bli terminator inför detta.. Woho..

Vi börjar ikväll. Långa intervaller på schemat :)

Skärmavbild 2013-06-12 kl. 21.30.36

2 Comments

  1. Robban

    Hahaha Mr Big Thing ;) Riktigt synd att jag inte bor i Stockholm eller i närheten så jag kan vara med på era löparpass. Här finns det nog bara löparklubbar/idrottsföreningar inriktat mest för tävling och inte så mycket för ”vanligt” folk. Jag tycker du är grym och det vore riktigt trist och du slutar blogga :)

    • Miranda Kvist

      Haha att inte fler tyckte Mr Big Thing var roligt haha

      Tack Robban för övrigt för din kommentar, gjorde mig glad :D

Comments are closed.