Framåtsträvan

Hejsan gänget. Det är väldigt enkelt att köra på när man har medvind. Långa dagar och alltid all in. Liiiite lägre energi på undertecknad idag kan jag meddela. Avstod till och med lång och härlig reflexlöpning ikväll eftersom jag helt enkelt inte hann med i livet i eftermiddags; behövde kvällen. Med facit i hand så var det inte överdrivet mycket jag levererade ändå, så jag kom istället iväg på 1h funktionell styrka på gymmet istället. Men men. Det gör mig gott att köra 2 dagar utan löpning ändå. Fast grämer uteblivet löppass.. inte löpningen i sig utan för att jag vet hur mycket jag älskar känslan av de där mörka härliga vardagspassen på 2h i skogen, dessutom tillsammans med så fina vänner. Det är ärligt talat ett av livets höjdpunkter på senare tid.

Tur det kommer mer av den varan i min värld då :)

Väskan är för övrigt packad inför tåget och dräkten är testad. Det kom ett bud med prylar inför en fotografering imorn. Haha ord jag aldrig trodde jag skulle skriva, för övrigt. Så ska upp tidigt och iväg på en sådan, sedan jobb och sedan bilresa ner till Jönköping. Sedan är det full rulle till söndag kväll, längtar!