Studiofotografering

20131213-150042.jpg

Idag spenderade jag hela förmiddagen i en fotostudio med en superhärlig fotograf. Jag har försökt att förmedla väldigt mycket kan jag meddela, och det är inte enkelt. Målmedveten, stark, med glimten i ögat och samtidigt värsta tuffingen. Hm :) Hihi. Ska bli spännande att se resultatet, både på förstasidan (!!) och på reportagebilden (som var i rörelse).

Ni som tror att jag hade dessa bilder på bild, ni tror fel. Såklart det var uteslutande löparkläder!

Denna typ av aktivitet tar verkligen mer tid än vad man tror. Men jättekul att fotas i en riktig fotostudio för första gången. Nog har jag stått en hel del framför kameran nu, men aldrig i studio, en rolig och ny upplevelse. Och nu är jag avklarad här hemma framför datorn, strax lättar bilen mot Jönköping. Har precis packat ihop vårt fina utklädnadspris, så bäst utklädda kommer att bli nöjd!