Helga vilofredagen

Hejsan gänget. Idag är det uppenbarligen mer storm ute utanför fönstret. Man blir ganska sugen på att ge sig ut faktiskt, måste vara något virus man har skaffat sig ;)

Men trots det så kör jag helvila idag. Jag känner mig inte nämnvärt trött alls, men det har varit kanske 2-3 vilodagar endast under de senaste 2-3 veckorna. Vet ärligt talat inte hur jag har lyckats springa och träna så mycket. Kommit upp och kört massa morgonpass och även flera långa marathondistanser. En hel del halvlånga reflexrundor har det blivit också. Känner mig i ganska skön träningsform ändå.

Till helgen blir det inga riktigt långa pass heller. Med långa menar jag 30-40km, utan håller mig till ca 20km som längst. Redan nästa helg blir det ju ännu en mararhelg, nämligen Tomtetåget förstås! Ska försöka summera ihop antalet heldagspass under året sedan. Kan det vara så att jag sprungit 20-30st maror/heldagar ? Jag har fasiken ingen aning..

I helgen ska jag även passa på att försöka jobba ikapp. Fast å andra sidan, som egenföretagare försöker man väl alltid att ”jobba ikapp” på något vis. Har dock lärt mig att leva med att alltid ha saker att göra nu :) och lyckas ta helg ibland också. Bra framsteg!

Nääära nu! Träffade för övrigt min bästa Ironmanmamma igår på lunch. Tåg i framtiden kan komma att förändras lite.. blir en framtida överraskning :)