Lördagslyx

På sista tiden har jag reflekterat mycket över vad som styr framsteg och framgång. Analyserat människor omkring mig; attityder, ambitioner, energinivåer osv. Vad som gör att vissa orkar så mycket mer än andra. Eller om det mer är spel för galleriet osv. Tycker att det är oerhört spännande att reflektera över ärligt talat.

Själv så tror jag mig vara en schyst jordnära person som ibland har huvudet mellan molnen ändå. Fast jag har alltid vetat om att träning ger färdighet, oavsett vad man satsar på. Även om jag också velat banka skallen i backen många gånger i jakt på snabba resultat. Men men. Bara att bita i och gilla läget. Och framförallt resan :) Idag så bankade jag slut musklerna på gymmet imorse iaf. Och ikväll blir det lika rolig reflexlöpning som vanligt. Däremellan njuter jag oerhört mycket av att INTE vara bokad. Så – jäkla – nice att pilla naveln hemma på soffan. Små delmål på resan.

Hoppas ni också njuter av er lördag!

2 Comments

  1. Låter lite som mig. Tycker själv att jag är jordnära. Hehe! Men drömma lite måste man ju alltid få göra?! :-)

  2. Mari

    Ja, visst är det intressant det här med attityder och ambitioner?! Vad tror DU gör att vissa orkar så mycket mer än andra? Varför lyckas en del med det mesta medan andra inte kommer just nå’n vart alls, även fast de försöker?!

Comments are closed.