Nu ska vi snacka trollhår och träning!

Med risk för ett knäppt ämne i en träningsblogg och ännu knäppare bilder; men nu ska vi snacka hår och träning. Ni som är helt ointresserade kan gå vidare direkt och komma tillbaka någon annan gång.. hehe. Men det är såhär att en av de absolut VANLIGASTE frågorna jag får så snart man kommer in på träna/duscha osv, är hur sjutton jag gör med håret?

Det mest optimala vore ju att klippa av skiten. Men jag ÄR mitt trollhår så det är verkligen inte aktuellt. Så lika bra att erkänna direkt, och jag har erkänt förr också; jag tvättar det ju löjligt sällan. Trots att jag tränar jämt.. Men jag har turen att svettas oerhört lite kring hår och huvud, så det blir inte speciellt äckligt (?) helt enkelt.

Trött troll måndag kväll
20131204-103959.jpg

I helgen fick jag dessutom testa hårets kapacitet på allvar haha. Nämligen att tvätta det fredag. Därefter avverka ett par 10h träning och några nätters sömn och ändå såg det helt okej ut i måndags kväll utan hårtvätt. Hur man kan lyckas träna och duscha så mycket utan att tvätta det? Jo det tar ju 4-5h att torka.. så jag tvättar det aldrig när jag har bråttom eller ska sova direkt. Ställa sig med en fön och föna det torrt är.. det döfött..ärligt alltså.

Och nu tror väl alla att jag har världens äckligaste hår och aldrig tvättar det.. hm.. det var inte meningen med inlägget. Men tvättar det 2ggr i veckan i alla fall, det är ju fullständigt OMÖJLIGT efter varje träningpass. All heder åt er som gör det. Sedan så kan man ju tvätta det en kväll (som igår) och gå upp och köra militärträning på morgonen (som i morse) och göra sit-ups i en lerpöl (också imorse).. På bilden nedan har jag precis fått ut all gegga.. ;)

20131204-103225.jpg

Det var dagens, högst personliga (?), inlägg. Är det bara jag?

2 Comments

  1. anja

    Du är lyckligt lottad!

    Själv har jag ju gjort misstaget att klippa lugg, snyggt – men inte behändigt i kombo med träning.. Så det blir nog inte lugg så länge till…

    Dock tar det ju inte 4-5 h för mitt hår att torka.. men det tvättas tyvärr snitt 5 ggr i veckan.

    Kul med lite inlägg här på bloggen också, även om man hänger med mycket i din fartfyllda dag över FB och insta nu!

  2. ElinF

    Mycket bra inlägg :)
    Själv trycker jag ju även ner en hjälm på huvudet 6 dagar av 7, då måste man tvätta oftare. Helst tvätt på kvällen, annars är det ju knappt torrt på hela dagen. Otaliga mornar tittar jag mig i spegeln och måste fråga mig själv ”vad har hänt!??”. Ser galet ut, men har man trollhår på huvudet så har man :)

Comments are closed.