Storhogna Spa & Relax

Efter att lägrena i Edsåsdalen gått så bra så fortsätter vi förstås med dem. Men vi lägger också till en familjemedlem. Då Edsåsdalen strax är full så är det perfekt att kunna lansera en helg i Storhogna också. Perfekt för den som vill åt SPA-möjlighet och relax också, med en inriktning som fokuserar mycket på avkoppling och återhämtning. Utöver bra och redig träning förstås :) Känns superkul att få växla upp med ytterligare stora projekt inom TNT-familjen. Senast var det ju Stockholm Swimrun också.. som hela tiden får nya deltagare. Heja heja :)

Vissa säger åt mig att ”landa” men jag har ju knappt börjat. Känns helt makalöst laddande att få fortsätta driva skeppet framåt med duktiga och engagerade människor. Är sjukt lyckligt lottad. Ska bli kul att summera året, samtidigt som 2014 blir mer och mer planerat. Vilket jag ÄLSKAR. Det är ju bara roligt att veta hur mycket man har att se fram emot!