Skalle med koffeinbrist

Mitt huvud har lite svårare att vakna just idag. Vet inte om jag är lite socialt och träningsbakis på samma gång. Ute är det 8 plusgrader och noll snö.. hmm. Hänger inte riktigt med om jag ska vara ärlig, JAG VILL HA SNÖ. Och lite fler äventyr. Men lite vila mellan varven kanske är okej också. Summerrar 10h träning lör-sön-mån så jag ska inte ut och skutta nämnvärt idag, dock dra på TNT-träning förstås. Är mycket nöjd med resan som blev precis som jag hoppats.. och tänk att bästa Hanna givit mig skidåkarpotential, tänka sig! Bilden har jag också snott från henne, ser ju nästan ut som att jag har koll.

Hur klär man sig för övrigt när det är snö och kallt? JOOOOO! Underställ + jacka kommer man långt med. Lite kallare så drar man på sig ett mellanlager som andas. 3 lager är bra skit. Nedtill så kan man köra underställ + vanliga löpartights alternativt vintertajts. Blir det riktigt kallt så blir rumpan lite utsatt; åtgjärda detta med ett par korta tights underst eller kanske löparkjol/löparshorts överst. Se till att ha bra vantar och gärna flera par om du bir blöt. Ullstrumpor är bra grejer. Lika så gaiters (snöskydd) som täcker mellan sko och tights, gör skillnad! Dessutom, boosta på med buffar på skalle och på halsen. På fötterna så ta med fördel en vintervariant som står emot kyla och väta. Spikar hjälper till mot dåligt underlag.

Ungefär så. En mer utförlig guide kanske kommer om jag lyckas få till det :)

2 Comments

  1. Man tackar för riktigt bra tips på klädsel! Åtminstone jag glömmer bort vad man skall släpa fram då temperaturen kryper under nollsträcket. Oftast klär man ju på sig för mycket.

Comments are closed.