Redan mitt i veckan?!

Hejsan på er! Idag vaknar jag upp med förvåning, är det redan mitt i veckan?! När veckorna liksom inte ”tar paus” utan rullar på med event och möten helgdag som vardag så är det lite svårt att hänga med. Lite överlag som livet har sett ut under året.

Det komiska är att veckan innan avresan för Mallis, det absolut första ”viktiga” jobbeventet i löparskor i april i år, så minns ni kanske att jag blev influensasjuk? Och i måndags, dagen efter det sista jobbeventet, så fick jag förkylningssymptom. Däremellan har jag INTE EN ENDASTE GÅNG varit sjuk?! Helt galet. Jag måste bara räkna ut hur många jobbuppdrag jag har haft i löparskor hittils.. tänk att man har klarat sig precis ;)

Måndag och tisdag har inte varit speciellt lugna, men imorse tillät jag mig att köra zombie-stuket på förmiddagen. Lunchmöte på det med goaste grabbarna som laddar inför Kebnekaise-resan.

Jag kommer köra fortsatt träningsfritt idag fastän jag mår ganska hyfsat. Ingen sjukkänning, men jag känner att hela jag behöver ta det lite lugnt en stund till. Jag har massa roliga uppdrag och jobbfix att genomföra, och kommer njuta av lugnet nu när alla andra blir lediga och upptagna med annat. Då ska jag komma ikapp lite :) (oroa er inte, jag ska också svulla lussebullar och ha roligt också förstås..)

Ikväll tänkte jag faktiskt börja titta på julklappar också. Stackars familjemedlemmar.. icke-träningsrelaterat är liksom svårt att få av mig!