Tisdagstrail och tisdagstankar

– Dagens lyxigaste stund. Frukostarbete på ett nytt cafe. Kaffet var gott! Likaså äggmackan :) Skapandet av en fantastisk upplevelse i april. I symbios med en äventyrare. Blir MAGIC.

– Dagens förvåning. En snabb arbetsrunda på ett bibliotek. Jag och en dagisklass. Jag trodde bibliotek var tystare än mig ;)

– Dagens överraskning. Ett roligt lunchmöte med ett ännu roligare projekt som leder till ett himla roligt resmål i början på nästa år!

– Dagens tråååk. Mötesanteckningar och excelark. Och uteblivna offerter.

– Dagens roligaste samtal. Kommande fotografering (!) för en stor tidning. Vad ska jag ha på mig…

– Dagens höjdpunkt. Coachade den ena medelgruppen i långa intervaller. Idag debuterade vi med 4 ledare och 4 grupper. Mycket roligt att vi växer. Hög puls är ju för nice ändå ;)

– Dagens fail. Får skrika stopp och start för intervallerna eftersom jag inte hittade visselpipan. Ja. Om jag bara hade kollat runt halsen så… Hmm..

– Dagens fascination. Klockan är 20.00 och jag är hemma. Utvilad. Pigg och NÄSTAN sysslolös. Har till och med stängt av datorn.

– Dagens chock. Sova klockan halv tio!!! JA TACK GODE GUUD fan vad nice. Ja jag är en 45åring förpackad i en 25åring eller något.. Att man kan bli så glad av att få sova.!!!!.

20131210-211529.jpg

Dagens goa ledargrabbar :)