Toppentisdag!

Hallå darlings. Om man startar bloggen med en positiv titel så blir väl dagen positiv va? Igår var jag på rullande fot från hemmet 05.30 till 23.00. Hahaha.. mitt stackars hem kanske till och med saknade mig denna gång. Har så många projekt just nu att ro i hamn att det inte går nöd på mig, behöver inte oroa mig för att varken bli uttråkad, sysslolös eller i desperat behov av att fördriva tiden. Hö. Om man säger så :)

Fram till nästa tisdag känns det som att morgon, dag och kväll är bokade. Jag är inte nämnvärt brydd över det, jag tycker ju att det är mer än roligt. Dock lär träningen få ta lite stryk, men så får det bli ibland. Helgen bjuder ju å andra sidan på ett maraton, så lite löpning blir det ju. Och min utstyrsel heter ”Vulgär tomte” hahaha… ja vi får se vad det blir av detta. Som vanligt känns det som att tågen ät det mest oseröst seriösa vi arrangerar :)

Delar av vårt fantastiska gäng!! :)