Den 9e januari

Imorse började jag dagen med att göra presskaffe. Misslyckades så brutalt att jag brände handen OCH spillde ut kaffe över hela datorn. Och ändå, mitt i kaoset, så var jag mest deprimerad över att inte få dricka kaffet utan tvingas försöka göra nytt. Japp, det är en SÅDAN dag idag känns det som. Ska försöka leverera vettigheter ändå trots att jag har kaffepulver mellan tangenterna som stör.

Idag är en dag med lite lägre intensitetsnivå på mig själv. Av någon anledning så undrade jag vad jag gjorde 9e januari förra året; jo då var jag på morgon-militärträning, jobbade 7h på kontoret som inköpare och avslutade dagen med projektmöte inför lanseringen av Team Nordic Trail. Lite som vanligt typ. Vad gjorde jag 9e januari 2012 då? Jo jag blev medlurad av kollegorna på Combat-pass efter jobbet. Haha. Och 2011 den 9e januari så sprang jag den röda linjen mellan Fruängen och Mörby. Den 9e januari 2010 var jag på plats i mitt älskade Morbegno i Italien och hade mamma på besök. Jag sprang snabbdistans med denna vy..

Den 9e januari 2009 har jag ingen aning om eftersom jag inte förjade blogga förrän den 16e.. Helt insane ändå att kunna ta reda på allt detta.