Motiverande ord och bilder

Ett tag tyckte jag att träningsbloggar svämmande över av citat. Rent av löjliga citat. Det var så mycket citat och ”tunga ord” att det liksom blev för mycket helt enkelt. Jag gillar egentligen citat. Jag gillar citat och meningar som skapar något inombords. Som ger ”a-ha”-upplevelsen. Som motiverar och bygger upp något. Som helt enkelt SKAPAR kraft.

Vissa citat gör verkligen det. De är klockrena. Fantastiska och peppande.

Jag brukar lägga upp något peppande på Instagram då och då. Väl utvalda kan jag meddela, och inte i tid och otid. Ord som verkligen ger mig pepp, som jag vill komma tillbaka till :)

Följ mig på Instagram här om ni vill!

4 Comments

 1. elsa

  bra citat, de ska jag spara!

  och sen en liten förfrågan :) jag tycker det hade varit kul att få veta vilka träningsbloggar du följder, för det är ju alltid kul med nya personer att inspireras av och nya träningstips att få ta del av!

  • Miranda Kvist

   Okej kommer ett sånt inlägg =)

 2. Tobias

  Din blogg är motiverande och inspirerande! (Hej, ny läsare)

  Håller med om att lite bloggtips vore intressant.

  • Miranda Kvist

   Åh tack!!!

Comments are closed.