Min vardag?

Hello. Jag fick en fråga om hur min vardag ser ut. Eftersom det kan variera en hel del så får jag väl bara plocka en dag helt random. Idag är en ganska normal dag för mig.

Började ju morgonen med att stiga upp 05.10 för avgång hemifrån kl 05.30 och pendeln. 06.15 startade militärträningens pannbensbyggande till 07.30. Ben och armar fick kämpa. 08.00 var jag inne på Pressbyrån och handlade en tidning med min egen nuna på. Kändes helt crazy ärligt talat. 08.15 satt jag på ett café med en stor återhämtningsdryck (XL caffe latte hehe) och spanade i tidningen. Mellan 08.20 och 09.20 betade jag av lite mail och hade 3st mycket bra telefonsamtal. 09.30 rullade jag in på möte nummer ett för dagen tillsammans med en stor och stark aktör inom svensk media. Spännande projekt som det snart går ut ett pressmeddelande om. Stockholm Swimrun blir helt enkelt roligare och roligare. 11.30 gick nästa möte på direkt. Föreberedelse inför helgen stod på agendan. Mäktig ledarträff med massvis av bra, positiva och energiska människor. Är laddad! Strax efter 13.30 blev möteskollegan upptagen med annat och vi kände oss hyfsat nöjda. Någonstans i slutet av mötet lyckades vi kasta i oss lite mat också. 14.00 satt jag belägen på ett café igen för datorpass numero två. Dags att producera material och text inför helgen på allvar. Man är en kringvandrande nomad med dator typ.

Och nu någon timma senare så har det i alla fall gått framåt. Med andra ord en ganska normal dag. Enda skillnaden ”mot förr” när jag var anställd var att jag helt enkelt var fast på samma ställe. Fast det finns ett kontor jag rullar till ibland också. Även om ag föredrar att vara väldigt mycket nomadMiranda, ingen vet någonsin var jag befinner mig…

Senast jag såg mig hängde jag i ett tidningsställ :)

20140108-151525.jpg